Hoogopgeleid Happy Single Amsterdam

Hoogopgeleid, Vrouw, Happy, Single en je woont in Amsterdam

Grote kans dat je succesvol bent, veel vrienden hebt, je zaakjes op orde hebt. Je hebt alles om gelukkig te zijn, maar het knaagt. Want die leuke man wil maar niet voorbijkomen terwijl dat nou juist je diepste verlangen is om Hem tegen te komen. Omdat je er zo op gericht bent, is het ook lastig om er ontspannen in te staan en waarschijnlijk weet je wel wat je anders zou kunnen doen? Of wat beter zou zijn. Precies dit is het moment om toch nog eens verder te kijken, naar de patronen die je over het hoofd ziet.

Ik heb in mijn coaching praktijk veel vrouwen met een vergelijkbare vraag. Ze zijn op zoek naar een man om hun leven mee te delen, iemand die bij ze past, maar ‘t blijft bij zo nu en dan een date. Hoe moet dat? Vraag je je wanhopig af. Je vindt ook veel mannen gewoon niet leuk, er is geen klik, of ze leggen beslag op je en willen te veel te snel. Daar zit je ook niet op te wachten. Geen enkele leuke vrouw met eigenwaarde trouwens. Mijn ervaring is dat er vaak vrij veel in je is dat tegenhoudt, om überhaupt open te kunnen staan voor een geliefde. En om ook aantrekkelijk te zijn voor een ander. En gelukkig zijn het ook allemaal dingen die binnen je eigen invloedssfeer liggen.

In coaching sessies krijg je er zicht op en leer je wat je kunt doen om niet meer primair gefixeerd te zijn op het vinden van die ene persoon. De focus ligt vaak sterk op: alleen kan ik niet gelukkig worden of zijn. En dat mag ik wel stellen, dat is een onterechte overtuiging. Die weliswaar erg moeilijk los te laten is, maar het kan wel.

Stel je voor. Hoe het zou zijn? Als je gewoon simpel weg gelukkig zou kunnen zijn in je uppie? Met geen nadrukkelijk verlangen naar het vinden van die ene man in je leven, die jou zo genaamd gelukkig gaat maken. In dat gevoel van compleet zijn, gelukkig zijn in t moment ontstaat er waarschijnlijk meer openheid om werkelijk iemand tegen te komen die dan ook bij je past.

Neem vandaag nog die beslissing dat je er aan gaat werken, voor een wat langere tijd en er ook wat voor wilt doen om de Happy Single staat van zijn te bereiken. Bel me voor een eerste afspraak: 06-39439088.

En bedenk de voordelen van deze coaching sessies voor je werkgever. Je komt beter in je vel te zitten, je gaat anders om met zaken waar je voorheen moeite mee had, je weet beter wat je wilt, je voelt je grenzen sterker. Je komt meer in contact met anderen, die contacten verlopen vlotter. Allemaal voordelen die je op je werk ook kunt gebruiken. Vraag aan je werkgever of je je bij InnerCompas Executive Coaching mag laten coachen. Hij/zij heeft er alleen maar baat bij!